meh follow meh

Thursday, August 18, 2011

tipu sunnat..ade ke?

dalam bercinta nie..suma nk yang terbaik dari pasangan masing2 an an an...ade plak yg sampai membohong~!act bnde ni memg xbaik...tpi?


hahaha....try tye diri masing2..sebb ape nk menipu? rating alasan paling kukuh ialah sebb nk MENJAGA HATI PASANGAN.hok aloh..mcm ne plak kalo pasangan tu tw yg kite kencing die?waaaa..mau mengamok ouh!

dari pandangan koi la..(pandangan shj) mesti ade sebab yg buat aok2 sume nk menipu kan..mybe have that sumthink -ve yg aok2 sume xnk die taw kan..contoh paling senang aok penah hisap dadah..kalo la aok direct bgtw kekasih aok tu...xke hancur hati die..memg la aok da berubah..tpi xsume org can accept it~!

mcmnepon..meipu adalah berdosa! oleh itu..koi menyeru aok2 sume supaya berlaku jujur pada pasanga aok masing~! kalo pasangan tu memg jodoh aok..dah tntu xkan kemana..perangai aok mcm satan pon kalo da jodoh tu kawen jugak..


pesanan koi:dulu mase muda2 koi ade gak bohong
kekasih koi..lepas koi ke hijack dgn buku lali koi
trus serik..
"hindarkan pembohongan,tingkatkan kejujuran"

Wednesday, August 17, 2011


assalamualaikum wbt...masa selongkar2 laman sesawang nie..terjumpak satu bnde nie..ya allah..lepas bace bende ni teringin nk share pasal umat akhir zaman skrg nie..ape die dapat kalo die menang pun..suka sangat pertikaikan soal dosa dan pahala..tapi bg aku la kan..memg sala pempuan mlut lancang nie...ayat die xde fakta langsung..ok fine la hak masing2 n kubur masing2..tpi kalo difahamkan btul2...setiap manusia yg ade dimukabumi ini,adalah khalifah kan?oke memg tanggung jawab sesama islam untuk saling mengigati..sangat sallutee dengan wanita yg mmberi nasihat dengan penuh kesabaran nie...die menjawab suma pertikaian yg diberikan lahanat nie...kalo ye kau nk berbogel skalipung...xpayah la nk post kt fb..walau pung yg buat fb ni kafir laknat,,tp ramai org islam yg gunakan nyer..so hormat la orang2 islam di luar sana tuh..ape kau dapat naik status mcm tu? series bo**h!...

Tuesday, August 16, 2011

mengapa kau pergi.

Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Saturday, August 13, 2011

ok..as a COLONIAL HUNTERS kami truskan pencarian maklumat tentang bangunan yg banyak hantu ini,..hantu?...bulan pose memey banyak hantu kan...

for the 1st step..we go on to make a video as a progress in this task..ok...the video take 2 days to make it complete.in the delegation of this research,we are divide to 2 team..1st team get the measurement of this building..second go for seach of the history of this colonial monument..

oke..agak susah nk dapat info pasal bangunan ni..penat dah turun naik bangunan kerajaan nk dapatkan info..tapi x ramai yang tahu..

video

Thursday, August 11, 2011

kami ade archiday...kau ada?

dalam mase 2 minggu..kami diminta untuk membuat satu event oo acara tuk student2 archi ppd..as long we decide thun ni nak buat lain dari yang lahen..for the 1st..we all crik tema yg nk digunakan..then baru konsep.(acehhh mcm design plop)...

dengan tada kemudahan multimedia kami tetap teruskan..

for the all participate

this checkpoint 12....hahaha...checkpoint paling susahh wooo

best x hengat..seronok jek dak2 nie..bgus..
we are one family..yeahhh

ok..some picture lepas kene halau dengan pak polisi(tok anjang) sebb kitrg wat bising depan opis die..

kemegahan group renxo paino...(kalah gop)

ok...last but not least...tq for the all supporters..
facilitator,thanks for ur cooporate...
"the best come from themselves"

balik hujubg balik

hujung minggu..ramai student balik..wahhh.....puasa kot..memg ramai la kan nk berbuka dengan family...UNTUNGLAH..dapat buke sama2 kluarge tercinta..hari ke 12 puasa..tahun ni puasa agak beza dengan taun2 lepas..taun nie giliran puasa dengan rakan2 seperjaungan..(xpayah nk juang sangat lah)..tadi ade bdak cakap dengan koi...

"aok ni koi tgk..xreti nak balik kampung ke?hujung minggu ni pun..koi tiap minggu balik spent mse dengan famly koi..agak aok nie xde ke rase nk buka puasa dgn family aok?koi tye jek.."

spontan aku jawab..

bkn xnk balik weh..memg la ade rase nk buka dengan family tu...tpi..haaaa...koi ni bawak kenderaan..sekali belanja balik kampung mau rm1++ sehala...kalo 2 hala?..haaa..aok darab kan la...

seriesly memg ade rase nk balik weh..serabut gak kalo da ramai sangat tye .ko x balik ke minggu nie?..haaa..mensampah dengar soklan mcm tu..kalo bole pun memg nk tiap2 hari makan makanan mak waktu berbuka..lagi jimat..xpayah kua duit kan kan..

yeahh..sambal ikan mak memang terbaik!